Honeywell Kit wearable CT40 - CT40-WS-00

2 857.73 lei
(1 magazin)
Kit-ul wearable CT40-WS-00este format dintr-o curea pentru cititor de coduri de bare (tip ring-scanner) si de un suport de prindere la mana.Cu ajutorul acestui kit pot fi scanate atat codurile de bare lineare cat si cele 2D in timp ce lucratorii efectueaza si alte sarcini la punctul de lucru, sporind productivitatea acestora.   Avantajele setului CT40-WS-00: âś”Acesorii de dimensiuni compacteâś”Suport ring-scanner cu triggerâś”Bratara din cauciuc este usor de curatat, pent ...

Descriere - Honeywell Kit wearable CT40 - CT40-WS-00


Kit-ul wearable CT40-WS-00este format dintr-o curea pentru cititor de coduri de bare (tip ring-scanner) si de un suport de prindere la mana.
Cu ajutorul acestui kit pot fi scanate atat codurile de bare lineare cat si cele 2D in timp ce lucratorii efectueaza si alte sarcini la punctul de lucru, sporind productivitatea acestora.

 

Avantajele setului CT40-WS-00:

✔Acesorii de dimensiuni compacte
✔Suport ring-scanner cu trigger
✔Bratara din cauciuc este usor de curatat, pentru a fi utilizata de mai multi lucratori
✔Garantie valabila 12 luni
✔Le permite angajatilor sa scaneze in timp ce manevreaza diferite obiecte

 

Domenii de aplicabilitate ale kit-ului:

✔Retail
✔Transporturi
✔Logistica
✔Utilitati

 

Pachetul include:curea de prindere din cauciuc si suport pentru montarea terminalului mobil 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell Kit wearable CT40 - CT40-WS-00 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell Kit wearable CT40 - CT40-WS-00 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.