Honeywell EDA51K-0-B961SQGRK

4 364.71 lei (1 magazin)
Terminalul mobil Honeywell EDA51K   Honeywell ScanPal EDA51K  este un terminal mobilprevazut cu cel mai nou sistem de operare, Android 10, creat pentru a fi utilizat in afacerile mici si mijlocii in operatiunile de tip warehouse, logistica sau retail.  ScanPal EDA51K  este un ehcipament robust, cu standard de protectie IP64, ce poate rezista chiar si in cele mai dure conditii de lucru, um ar fi mediile cu umiditate ridica, temperaturi scazute sau ridicate, ...

Descriere


Honeywell EDA51K-0-B961SQGRK

Terminalul mobil Honeywell EDA51K

 

Honeywell ScanPal EDA51K este un terminal mobilprevazut cu cel mai nou sistem de operare, Android 10, creat pentru a fi utilizat in afacerile mici si mijlocii in operatiunile de tip warehouse, logistica sau retail. ScanPal EDA51K este un ehcipament robust, cu standard de protectie IP64, ce poate rezista chiar si in cele mai dure conditii de lucru, um ar fi mediile cu umiditate ridica, temperaturi scazute sau ridicate, particule de praf, vibratii, dar si descarcari electrice.

Terminalul ScanPal EDA51K este destinat utilizarii intensive. Operatorii pot conta pe acumulator pentru o tura intreaga de munca (aproximativ 12 ore de utilizare optima) si pe un ecran tactil robust, de 4" care poate fi citit cu usurinta indiferent de conditiile de iluminare.

 

Principalele avantaje oferite de terminalul EDA51K - EDA51K-0-B961SQGRK

✔Performante de top, oferite de procesorul Qualcomm Snapdragon de tip octa-core si de sisteul de operare Android 10
✔Decodare rapida a codurilor de bare cu ajutorul imager-ului N6703 ce poate scana chiar si codurile de bare avariate
✔Multiple optiuni de conectare, precum: USB-C, Bluetooth, Wi-Fi si NFC
✔Memorie de 4GB RAM si 64 GB Flash
✔Camera de 13megapixeli ce ajuta atat la scanare codurilor de bare cat si la verificarea retururilor sau a coletelor trimise/primite
✔Baterie de 4000 mAh de tip hot-swap, ideala pentru utilizarea eficienta si de lunga durata a terminalului, de aproximativ 12 ore.
✔Este compatibil cu toate accesoriile modelului anterior EDA50K dar si cu cititioarele IH25 RFID
✔Este dotat cu o tastatura cu 26 de taste pentru introducerea datelor dar si cu un ecran touch-screen de 4"

 

Terminalul EDA51K ofera performante de top, chiar si atunci cand utilizati aplicatii solicitante, datorita procesorului QulcommSnapdragon octa-core de 1.8 GHz, a memoriei de 4GB RAM si 64GB Flash, dar si a sistemului de operare Android 10. Toate acestea va vor asigura ca EDA51K va putea fi folosit cu succes pe o perioada indelungata, fara a fi necesara achizitionarea unui nou terminal.

 

Dispozitivul beneficiaza de motorul de scanare N6703, acest este un motor de scanare original Honeywell , fiind compatibil cu absolut toate tipurile de coduri de bare 1D si 2D.

 

Honeywell ScanPal EDA51K poate fi utilizat in domenii precum:

✔Retail
✔Depozitare
✔Logistica
✔Inventariere
✔Acces evenimente

 

Terminalul mobil Honeywell ScanPal EDA51K are interfata USB-C, va ofera posibilitatea sa comunicati prin Bluetooth, NFC si Wi-Fi, si sa scanati coduri de bare 1D si 2D cu ajutorul imager-ului 2D.

Pachetul include: Terminalul mobil EDA 51K, cablu USB si sursa de alimentare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell EDA51K-0-B961SQGRK de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell EDA51K-0-B961SQGRK sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.