Honeywell EA2-00-1E005A00

de la 1 658.99 lei
(3 magazine)
Produsul Imprimanta de Etichete Honeywell E-4205A EA2-00-1E005A00 este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Clasa E Mark III este o familie de imprimante termice compacte de birou care sunt proiectate pentru o mare varietate de industrii si aplicatii care necesita o imprimanta de coduri de bare fiabilea si rentabila. Datamax-ONeil si-a aplicat expertiza industriala in domeniul imprimantei pentru a oferi clientilor o imprimanta la nivel d ...

Descriere


Honeywell EA2-00-1E005A00

Produsul Imprimanta de Etichete Honeywell E-4205A EA2-00-1E005A00 este descris in continuare pe scurt. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Clasa E Mark III este o familie de imprimante termice compacte de birou care sunt proiectate pentru o mare varietate de industrii si aplicatii care necesita o imprimanta de coduri de bare fiabilea si rentabila. Datamax-ONeil si-a aplicat expertiza industriala in domeniul imprimantei pentru a oferi clientilor o imprimanta la nivel de intrare care are caracteristicile si fiabilitatea care se gasesc in mod normal in imprimantele mai scumpe. Clasa E Mark III este accesibila pentru a fi usor de utilizat si economica. Utilizatorii vor observa, de asemenea, o reducere substantiala a costurilor zilnice de functionare, datorita capacitatii medii mai mari si a rolei de banda de tip E. Clasa E Mark III este una dintre cele mai bune imprimante de pe piata. Este la pret competitiv, cu un design dovedit si o performanta fiabila care va continua sa functioneze mult timp dupa ce alte imprimante de coduri de bare au esuat.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell EA2-00-1E005A00 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell EA2-00-1E005A00 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.