Honeywell Cradle incarcare Dolphin CN80 - CN80-HB-CNV-0

Honeywell Cradle incarcare Dolphin CN80 - CN80-HB-CNV-0
oferte de la
1,135.17 lei

(2 magazine)
Descriere Cradle-ul de incarcare CN80-HB-CNV-0 pentru terminalele mobile Honeywell Dolphin CN80 dispune de un slot pentru incarcarea terminalului si un slot pentru incarcarea unui acumulator compatibil cu acesta. Pentru bateriile descarcate in intregime, incarcarea completa se poate efectua in aproximativ 4 ore. Pachetul contine cradle de alimentare si alimentator. Cablul de alimentare nu este inclus. Acest cradle este un produs original Honeywell. ...

Descriere - Honeywell Cradle incarcare Dolphin CN80 - CN80-HB-CNV-0


Descriere

Cradle-ul de incarcare CN80-HB-CNV-0 pentru terminalele mobile Honeywell Dolphin CN80 dispune de un slot pentru incarcarea terminalului si un slot pentru incarcarea unui acumulator compatibil cu acesta.

Pentru bateriile descarcate in intregime, incarcarea completa se poate efectua in aproximativ 4 ore.

Pachetul contine cradle de alimentare si alimentator. Cablul de alimentare nu este inclus.

Acest cradle este un produs original Honeywell.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell Cradle incarcare Dolphin CN80 - CN80-HB-CNV-0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell Cradle incarcare Dolphin CN80 - CN80-HB-CNV-0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.