Honeywell Cradle incarcare/comunicare Dolphin CT40, USB - CT40-HB-0

Honeywell Cradle incarcare/comunicare Dolphin CT40, USB - CT40-HB-0
741.10 lei
(1 magazin)
Descriere Cradle-ul pentru terminale mobile Honeywell CT40-HB-0   Cradle-ul pentru terminale mobile Honeywell permite incarcarea simultana a unui terminal Honeywell Dolphin CT40 si a unui acumulator de rezerva. Daca doriti sa utilizati cradle-ul CT40-HB-0 pentru comunicare cu terminalul mobil, va trebui sa comandati separat cablul de date. Pachetul include cradle sisursa de alimentare. Cablul de alimentare se comanda separat. ...

Descriere - Honeywell Cradle incarcare/comunicare Dolphin CT40, USB - CT40-HB-0


Descriere

Cradle-ul pentru terminale mobile Honeywell CT40-HB-0

 

Cradle-ul pentru terminale mobile Honeywell permite incarcarea simultana a unui terminal Honeywell Dolphin CT40 si a unui acumulator de rezerva.

Daca doriti sa utilizati cradle-ul CT40-HB-0 pentru comunicare cu terminalul mobil, va trebui sa comandati separat cablul de date.

Pachetul include cradle sisursa de alimentare. Cablul de alimentare se comanda separat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell Cradle incarcare/comunicare Dolphin CT40, USB - CT40-HB-0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell Cradle incarcare/comunicare Dolphin CT40, USB - CT40-HB-0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.