Honeywell Cradle incarcare/comunicare Dolphin CN80, LAN - CN80-EB-CNV-0

2.571,77 lei (1 magazin)
Descriere Cradle-ul  CN80-EB-CNV-0  are rolul de a alimenta terminalul mobil  Honeywell Dolphin CN80  si de a realiza conexiunea intre acesta si un calculator. Se foloseste pentru un singur terminal mobil si o singura baterie suplimentara. Se alimenteaza la priza 220V cu alimentator - inclus in pachetul initial al terminalului mobil. Incarcarea terminalelor se efectueaza in 4 ore sau mai putin in cazul bateriilor descarcate complet. Comunicarea ...

Descriere


Honeywell Cradle incarcare/comunicare Dolphin CN80, LAN - CN80-EB-CNV-0

Descriere

Cradle-ul CN80-EB-CNV-0 are rolul de a alimenta terminalul mobil Honeywell Dolphin CN80 si de a realiza conexiunea intre acesta si un calculator.

Se foloseste pentru un singur terminal mobil si o singura baterie suplimentara.

Se alimenteaza la priza 220V cu alimentator - inclus in pachetul initial al terminalului mobil.

Incarcarea terminalelor se efectueaza in 4 ore sau mai putin in cazul bateriilor descarcate complet.

Comunicarea cu calculatorul pentru descarcarea sau incarcarea datelor se face prin cablu Ethernet.

Cradle-ul se alimenteaza la priza 220V cu alimentator - inclus in pachetul initial al terminalului mobil. Cablul de alimentare se comanda separat.

CN80-EB-CNV-0 este un accesoriu original Honeywell.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell Cradle incarcare/comunicare Dolphin CN80, LAN - CN80-EB-CNV-0 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell Cradle incarcare/comunicare Dolphin CN80, LAN - CN80-EB-CNV-0 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.