Honeywell Contract Service 3 ani, Edge Service, Gold pentru CK65 - SVCCK65-SG3N

Honeywell Contract Service 3 ani, Edge Service, Gold pentru CK65 - SVCCK65-SG3N
895.01 lei
(1 magazin)
Contractul de Edge Service Gold de aplica exclusiv temrinalelor mobile Honeywell CK65 In fiecare zi va bazati pe terminalele mobile Honeywell sa va pastreze afacerea cat mai productiva si eficienta. Acum va puteti proteja terminalele impotriva accidentelor si a uzurii cu unul dintre cele mai complete pachete de service oferit pe piata - Honeywell Service Gold Contractul acopera uzura normala a dispozitivului, reparatii la display, display-uri touchscreen, plastic, tastatura, sti ...

Descriere - Honeywell Contract Service 3 ani, Edge Service, Gold pentru CK65 - SVCCK65-SG3N


Contractul de Edge Service Gold de aplica exclusiv temrinalelor mobile Honeywell CK65


In fiecare zi va bazati pe terminalele mobile Honeywell sa va pastreze afacerea cat mai productiva si eficienta. Acum va puteti proteja terminalele impotriva accidentelor si a uzurii cu unul dintre cele mai complete pachete de service oferit pe piata - Honeywell Service Gold

Contractul acopera uzura normala a dispozitivului, reparatii la display, display-uri touchscreen, plastic, tastatura, sticla protectoare a scannerului, componente interne cat si externe deteriorate prin scapari accidentale.

Avantajul oferit de acest serviciu este ca nu conteaza cum s-a intamplat, atentia se pune pe cum sa va returneze produsul in cel mai scurt timp posibil.

Planul Gold ofera reparatia dispozitivului in maxim 5 zile lucratoare.

Pachetul de service este oferit direct de catre producator.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell Contract Service 3 ani, Edge Service, Gold pentru CK65 - SVCCK65-SG3N de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell Contract Service 3 ani, Edge Service, Gold pentru CK65 - SVCCK65-SG3N sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.