Honeywell CK65-L0N-D8C215E

7 969.69 lei
(1 magazin)
Optimizeaza-ti operatiunile intr-un mod eficient, automatizat si de inalta performanta cu terminalului mobil de la Honeywell CK65. Datorita noilor tehnologii, acest terminal a fost echipat cu o baterie care poate rezista pana la 28 de ore, chiar si atunci cand ruleaza aplicatii intensive de scanare si de retea. Subtire si usor, Honeywell CK65 este confortabil si usor de utiilizat. Operatiunile de scanare sunt rapide si precise cu tehnologia area imaging integrata, ...

Descriere


Honeywell CK65-L0N-D8C215E

Optimizeaza-ti operatiunile intr-un mod eficient, automatizat si de inalta performanta cu terminalului mobil de la Honeywell CK65. Datorita noilor tehnologii, acest terminal a fost echipat cu o baterie care poate rezista pana la 28 de ore, chiar si atunci cand ruleaza aplicatii intensive de scanare si de retea. Subtire si usor, Honeywell CK65 este confortabil si usor de utiilizat.

Operatiunile de scanare sunt rapide si precise cu tehnologia area imaging integrata, la care Honeywell este pionier. Suportul pentru scanarea omni-directionala si toleranta mare inseamna ca atat codurile 1D cat si cele 2D sunt scanate din prima, aproape din orice unghi.

Deoarece Honeywell este unul dintre liderii de pe piata in ceea ce priveste ctitirea codurilor de bare acesta a dezvoltat noul modul de scanare 6803FR, un imager cu capacitate de decodare Flex Range. Datorita arhitecturii cu lentile duale, acest imager poate decoda atat codurile aflate in apropiere sau departare in mod simultan, fara a mai fi necesara utilizarea altor componente pentru ajustarea si recalibrarea terminalului. Acest modul de scanare ofera o combinatie ideala de precizie, viteza si rezistenta. 

Avantajele terminalului Honeywell CK65 :

✔Echipat cu sistemul de operare Android 10, si compatibilitate cu urmatoarele 4 generatii de sistem de operare Android
✔Ecran touchscreen de mari dimensiuni si o tastatura numerica cu 38 de taste
✔Camera de 12 megapixeli
✔Carcasa rezistnta la substantele de curatare si solutiile de desinfectare (desinfectant ready housing)
✔Motor de scanare 6803 cu functie de Flex Range
✔Design robust, construit pentru a rezista la caderi de pana la 2.4 metri si standard de protectie IP64
✔Platforma hardware Mobility Edge care asigura o functionare pe timp indelungat
✔Procesor Qualcomm Octa Core 64-bit Snapdragon cu o frecventa de 2.2 GHz

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Honeywell CK65-L0N-D8C215E de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Honeywell CK65-L0N-D8C215E sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.