HOBOT 268

de la 1 139.00 lei (2 magazine)
Descriere Hobot 268 curata rapid si precis ferestre si diferite alte tipuri de suprafete din sticla. Se misca liniar, deplasare in doua directii. Multumita Hobot Single-side 268 pot fi folosite pentru diferite grosimi de sticla si suprafete netede, cum ar fi oglinzi, geamuri duble, cabina de dus, gresie si multe altele. Sistem UPS incorporat pentru a proteja robotul in timpul unei pene de curent. Hobot 268 este echipat cu un senzor giroscopic, senzori laser si un sistem de ...

Descriere


HOBOT 268

Descriere

Hobot 268 curata rapid si precis ferestre si diferite alte tipuri de suprafete din sticla.
Se misca liniar, deplasare in doua directii. Multumita Hobot Single-side 268 pot fi folosite pentru diferite grosimi de sticla si suprafete netede, cum ar fi oglinzi, geamuri duble, cabina de dus, gresie si multe altele. Sistem UPS incorporat pentru a proteja robotul in timpul unei pene de curent. Hobot 268 este echipat cu un senzor giroscopic, senzori laser si un sistem de navigatie cu AI-Techonology 3.0, care controleaza miscarea robotului, ca si cum ar fi pe pilot automat. Perfect adaptabil suprafetei pe care se misca.
AI- Tehnology 3.0 si senzor giroscopic
Curatare liniara, patru senzori cu laser
Pentru orice grosime de sticla
Sistemul de curatare Single-Side
Auto sau curatare manuala
UPS - baterie de rezerva
Detectia ramelor ferestrelor
Doua tipuri de lavete pentru curatare
Functioneaza in pozitie verticala
Curãþã suprafete de sticla fara rama
Viteza de curatare 1 m2 in 2.4 minute
Potrivit pentru ferestre medii si mari
Curatare revolutionara pentru ferestre si oglinzi
Hobot 268 curata fara efort suprafete din sticla: ferestre, vitrine, oglinzi, usi din sticla, dulapuri doar prin apasarea unui singur buton.Geamurile vor fi curatate si lustuite foarte usor.
Hobot 268 utilizeaza un sistem unic de miscare liniaraprin care sticla este curatata cu precizie.Cu ajutorul motorului patentat se asigura o suctiune puternica. Hobot-268 curata suprafata in doua etape, mai intai orizontal, apoi vertical, lasand astfel intreaga zona perfect curata. Viteza de curatare este de 2,4 m2 intr-un minut.
AI-Tehnology 3.0 si senzori cu laser
Hobot 268 este echipat cu un senzor giroscopic, patru senzori laser si un sistem de navigatie cu AI-Techonology 3.0 care controleaza miscarea robotului pe suprafata ce urmeaza a fi curatat, ca un pilot automat. Hobot 268 detecteaza automat dimensiunea suprafetei de curatat si are capacitatea de a se deplasa in zone cu o latime de 6 m. Dimensiunea minima a suprafetei de lustruire este de 40 x 40 cm. Datorita senzorilor cu laser, veti avea fara probleme ferestre stralucitoare, de asemnea si oglinzile fara rama.
Sistem de curatare versatil Single Side
Sistem special Single-Side asigura curatarea sticlei de orice grosime si diferite tipuri de suprafete din sticla. Hobot 268 este versatil in curatarea ferestrelor, alte folii de securitate, oglinzi, panouri / usi din sticla, cabine de dus, gresie.
Adaptare la suprafata de curatat
In partea de jos a robotului sunt plasate tampoane pneumatice care se ajusteaza in mod automat si se adapteaza suprafatei de curatat. Hobot 268 este sigur si are o miscare lina pe fereastra.
Doua tipuri de laveta din microfibra
Hobot 268 prevede doua tipuri de lavete de curatat. Cea albastra pentru curatare uscata si cea galbena pentru curatare umeda si lustruire.Cu ajutorul acestora se indeparteaza tampoanele mari de praf si alte reziduuri in mod eficient, de asemenea curata zona de-a lungul marginilor.
Hobot 268 - conditii de siguranta maxima
Hobot 268 este echipat cu UPS - baterie de rezerva, ce va fi utilizata in cazul unei pene de curent. O caracteristica in plus pentru siguranta: mai multi senzori care evalueaza in mod constant cordelina de siguranta.
Ecologic si prietenos
Hobot 268 foloseste lavete din microfibra, care sunt usor de spalat fara balsam de rufe, sunt de asemenea si reutilizabile.Un mod eficient de a proteja natura dar si portofelul dumneavoastra.

Specificatii tehnice Hobot 268


Culoare alb
Dimensiuni 240 x 240 x 100 mm
Greutate 1200 g
Putere 240V ~ 50Hz
Consum 80 W
Lungimea cablului prelungitor 4 m
Lungimea de franghiei de siguranta 5 m
Nivel zgomot 64 dB
Backup UPS Acumulator 4x Li-PO, 3,7 V
Viteza curatare1 m2 / 2.4 min.
Suprafata curatate max. 6 x 5 m
Suprafata curatate min. 40 x 40 cm
Software AI Tehnologie V3.0
Auto-finisaj da
Auto-cadere de control da
Detectare inteligenta da
4 senzori cu laser da
Continutul pachetului:
1x robot Hobot 268
1x telecomandaa
3x panza microfibra de rezerva albastre
3x microfibra de rezerva galbene
1x coarda de siguranta
1x adaptor cu cablu de alimentare
1 x cablu prelungitor (4 m)
1x instructiuni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HOBOT 268 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HOBOT 268 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.