HMS H9249V

de la 1 199.00 lei
(3 magazine)
Bicicleta eliptică H9249V este o combinație între calitate superioară, funcționalitate și utilizare ușoară. Bicicleta este un produs universal pentru îmbunătățirea condiției fizice, reducerea grăsimii corporale și îmbunătățirea metabolismului. Bicicleta are o volantă mare și stabilitate bună. Materialele de calitate vor asigura o folosire îndelungată, fără probleme. Datorită rezistenței magnetice, bicicleta funcționează silențios și n ...

Descriere


HMS H9249V

Bicicleta eliptică H9249V este o combinație între calitate superioară, funcționalitate și utilizare ușoară. Bicicleta este un produs universal pentru îmbunătățirea condiției fizice, reducerea grăsimii corporale și îmbunătățirea metabolismului.

Bicicleta are o volantă mare și stabilitate bună. Materialele de calitate vor asigura o folosire îndelungată, fără probleme. Datorită rezistenței magnetice, bicicleta funcționează silențios și nu îi veți deranja pe ceilalți. Un buton practic vă ajută să reglați rezistența conform nevoilor dvs.

Un computer modern monitorizează cei mai importanți parametri de antrenament. Pedalele confortabile, care nu alunecă sunt un avantaj suplimentar al acestui design extrem de reușit. H9249V a câștigat încrederea a mii de utilizatori.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HMS H9249V de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HMS H9249V sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.