HMS Atlas Cyborg 1

3 798.00 lei
(1 magazin)
Aparat Multifunctional HMS ATLAS CYBORG 1 este un dispozitiv profesional pentru exercitii fizice acasa. Trasatura sa caracteristica este posibilitatea de a utiliza discuri de greutate olimpice sau obisnuite.Produsul are, de asemenea, posibilitatea de reglare a inaltimii barei. Un alt avantaj al Aparatului Multifunctional HMS ATLAS CYBORG 1 este optiunea de pliere a bancii, datorita careia echipamentul ocupa mai putin spatiu. Dispozitivul mai ofera posibilitatea schimbarii pozitiei brat ...

Descriere - HMS Atlas Cyborg 1


Aparat Multifunctional HMS ATLAS CYBORG 1 este un dispozitiv profesional pentru exercitii fizice acasa. Trasatura sa caracteristica este posibilitatea de a utiliza discuri de greutate olimpice sau obisnuite.

Produsul are, de asemenea, posibilitatea de reglare a inaltimii barei. Un alt avantaj al Aparatului Multifunctional HMS ATLAS CYBORG 1 este optiunea de pliere a bancii, datorita careia echipamentul ocupa mai putin spatiu. Dispozitivul mai ofera posibilitatea schimbarii pozitiei bratelor. Cu Aparatul Multifunctional HMS ATLAS CYBORG 1 aveti certitudinea ca exercitile fizice se vor desfasura in siguranta pentru diferite grupe musculare la fel ca intr-o sala de sport. Banca a fost adaptata ambelor exercitii cu sau fara halterea.

Aparatul multifunctional este realizat din materiale de calitate, care garanteaza stabilitate si siguranta ridicata in timpul utilizarii. Acesta mai are un scaun confortabil cu 4 trepte de reglare. Confortul este garantat de un burete durabil si o tapițerie cu model din carbon si durabilitate sporita. Acest lucru face ca antrenamentul pe acest aparat sa fie o placere.

Echipamentul va permite sa antrenati toate grupele musculare: latisimus, pectorali, trapezoidali, posturali, fese, antebrate, deltoizi, tricepsi si picioarele. Exercitile care se pot efectua cu acest aparat sunt: preasa la banca din sezut, presa la banca din intins, exercitii pentru brate, tractiuni la scripete de sus, exercitii de picioare.

INFORMARE: APRATUL NU ARE INCLUS BARA DE HALTERE SI GREUTATILE

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HMS Atlas Cyborg 1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HMS Atlas Cyborg 1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.