HMS Aparat de vaslit Premium ZW1600

de la 3 838.00 lei (3 magazine)
Aparat de vaslit HMS PREMIUM ZW1600 are un sistem modern de rezistenta pe apa. Echipamentul este ideal pentru uz casnic si comercial in cluburi de fitness mici, saloane SPA si camere de wellness. Acest produs este o combinatie de calitate, functionalitate si simplitate de utilizare. Un aparat de vaslit este folosit pentru a va antrena intregul corp. Aparat de vaslit HMS PREMIUM ZW1600 are un sistem de rezistenta la apa in locul volantei clasice. Reglarea acestuia consta in completare ...

Descriere


HMS Aparat de vaslit Premium ZW1600

Aparat de vaslit HMS PREMIUM ZW1600 are un sistem modern de rezistenta pe apa. Echipamentul este ideal pentru uz casnic si comercial in cluburi de fitness mici, saloane SPA si camere de wellness. Acest produs este o combinatie de calitate, functionalitate si simplitate de utilizare. Un aparat de vaslit este folosit pentru a va antrena intregul corp.

Aparat de vaslit HMS PREMIUM ZW1600 are un sistem de rezistenta la apa in locul volantei clasice. Reglarea acestuia consta in completarea sau turnarea apei din rezervor. Nivelul de rezistenta este indicat de 9 linii pe partea laterala a rezervorului. Lamele din rezervor sunt pozitionate la un astfel de unghi incat miscarea este foarte lina. Avantajul unui aparat de vaslit pe apa este ca, spre deosebire de aparatele clasice, in timpul exercitiilor fizice rezistenta orferita de apa este mult mai placuta.

Aparat de vaslit HMS PREMIUM ZW1600 este fabricat din materiale de calitate care garanteaza siguranta utilizarii. Ghidajul din aluminiu si scaunul confortabil garanteaza confort ridicat si un antrenament lin. Designul robust ii confera o limita de greutate de 150 kg. Datorita rotilor de transport, miscarea echipamentului nu va provoca dificultati nici cu un rezervor plin, ceea ce, si in combinatie cu sistemul de pliere, va facilita depozitarea usoara a acestuia. Produsul are un computer cu un ecran LCD clar. Pe display veti gasi afisate toate informatiile utile in timpul antrenamentului. Distanta, timpul sau ritmul cardiac (folosind centura toracica inclusa) sunt doar cateva dintre numeroasele informatii afisate pe display.

Produsul HMS PREMIUM XW1600 va permite sa efectuati exercitii de rezistenta complexe. Acesta este ideal ca instrument pentru intarirea multor grupe musculare, spate, umeri, picioare, fese si abdomen. Antrenamentul cu aparatul de vaslit ajuta la imbunatatirea eficiența a sistemului cardiovascular, favorizeaza arderea grasimilor si creste capacitatea organismului de a absorbi oxigen.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HMS Aparat de vaslit Premium ZW1600 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HMS Aparat de vaslit Premium ZW1600 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.