HMS Aparat crossover Ares 1

12 498.00 lei (1 magazin)
Aparat multifunctional HMS ARES 1 a fost conceput pentru uz comercial dar poate fi folosit si pentru uz casnic. Cele doua ascensoare cu reglare pe inaltime fac posibila efectuarea unui numar mare de exercitii pentru toate grupele musculare. Forma sa ergonomica permite un spatiu confortabil pentru exercitii fizice, indiferent daca folositi un singur ascensor sau ambele. Cu setarea potrivita, doua persoane pot folosi cu usurinta aparatul in acelasi timp. Datorita posibilitatiilor de c ...

Descriere


HMS Aparat crossover Ares 1

Aparat multifunctional HMS ARES 1 a fost conceput pentru uz comercial dar poate fi folosit si pentru uz casnic.

Cele doua ascensoare cu reglare pe inaltime fac posibila efectuarea unui numar mare de exercitii pentru toate grupele musculare. Forma sa ergonomica permite un spatiu confortabil pentru exercitii fizice, indiferent daca folositi un singur ascensor sau ambele. Cu setarea potrivita, doua persoane pot folosi cu usurinta aparatul in acelasi timp.

Datorita posibilitatiilor de configurare a aparatului si a echipamentelor sub forma de manere si bare pe care le ofera HMS, veti avea garantat posibilitati de antrenament nesfarsite. In plus, ARES 1 este echipat cu o bara de tractiuni cu mai multe optiuni de prindere. Acesta va completa antrenamentul muschilor spatelui, dar va va permite, de asemenea, sa efectuati exercitii suplimentare pentru muschii abdominali. Doua stive de greutati de 90 kg fiecare garanteaza ca vom efectua un antrenament puternic, indiferent de conditia fizica a utilizatorului.

Aparat multifunctional HMS ARES 1 a fost fabricat din materiale de calitate, care garanteaza siguranta, stabilitate si confort in timpul antrenamentului. Dispozitivul este foarte silentios, iar rulmentii liniari ai mecanismului garanteaza o fluiditate perfecta. Forma sa ergonomica va va permite sa alegeti pozitia optima pentru exercitii. Scripetele ascensoarelor se rotesc odata cu miscarea exercitiului, ceea ce face exercitiul si mai lin si natural.

Aparat multifunctional HMS ARES 1 este un element de pe lista dispozitivelor care nu trebuie lipseasca din sala de forta. Acesta va permite sa va antrenati grupele musculare superioare si inferioare ale corpului: umeri, piept, biceps, triceps, abdomen, fesieri, coapse, gambe.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HMS Aparat crossover Ares 1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HMS Aparat crossover Ares 1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.