Histoires de Parfums 1828 Jules Verne EDP 120 ml

742.00 lei (1 magazin)
S-a născut la Nantes, la începutul acelui secol de descoperiri. Oceanul apropiat l-a dus departe, inspirând în el romane extraordinare de aventură. Inspirată de părintele literaturii științifico-fantastice, această apă de parfum pentru globe-trotters moderni își respiră mirosurile aromate asemănătoare Hesperidelor, la fel ca o briză marină deasupra unei păduri sălbatice. O prospețime nuanțată de rafinament. Originalitate: condimente, lemn, ie ...

Descriere


Histoires de Parfums 1828 Jules Verne EDP 120 ml

S-a născut la Nantes, la începutul acelui secol de descoperiri. Oceanul apropiat l-a dus departe, inspirând în el romane extraordinare de aventură. Inspirată de părintele literaturii științifico-fantastice, această apă de parfum pentru globe-trotters moderni își respiră mirosurile aromate asemănătoare Hesperidelor, la fel ca o briză marină deasupra unei păduri sălbatice. O prospețime nuanțată de rafinament. Originalitate: condimente, lemn, ierburi aromatice reprezentând Jules Verne - călător mondial. Un grup de arome olfactive adunate din excursii pe tot globul. (piper negru de Madagascar, nucșoară indoneziană…) Stări: energizante, orbitoare, strălucitoare, atemporală.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Histoires de Parfums 1828 Jules Verne EDP 120 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Histoires de Parfums 1828 Jules Verne EDP 120 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.