Himo Sticla securizata curbata pentru Xiaomi Mi Note 10 Lite / Mi Note 10 Pro / Mi Note 10, negru

Himo Sticla securizata curbata pentru Xiaomi Mi Note 10 Lite / Mi Note 10 Pro / Mi Note 10, negru
24.35 lei
(1 magazin)
Folia de protectie Glass Pro este mult mai mult decat o folie de protectie obisnuita, are rezistenta sporita la zgarieturi si impact (9H), fiind de fapt un geam securizat. Folia este foarte subtire, avand numai 0.3 mm grosime, astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista. Atentie: Foliile curbate se fixeaza de display prin intermediul adezivului. Aceste folii nu detin stratul s ...

Descriere - Himo Sticla securizata curbata pentru Xiaomi Mi Note 10 Lite / Mi Note 10 Pro / Mi Note 10, negru


Folia de protectie Glass Pro este mult mai mult decat o folie de protectie obisnuita, are rezistenta sporita la zgarieturi si impact (9H), fiind de fapt un geam securizat. Folia este foarte subtire, avand numai 0.3 mm grosime, astfel sensibilitatea touch screen-ului nefiind afectata. Din punct de vedere al functionalitatii, ecranul tactil se comporta ca si cum folia nu ar exista. Atentie: Foliile curbate se fixeaza de display prin intermediul adezivului. Aceste folii nu detin stratul siliconat ce se etanseaza pe tot ecranul la foliile de sticla obisnuite, deoarece acest lucru este imposibil pe suprafata curbata. Va rugam sa aliniati folia curbata perfect cu marginile curbate alte display-ului, incepand dintr-o parte a acestuia, in caz contrar folia nu se va lipi corect de display, ramanand spatiu gol intre folie si display, crescand astfel riscul de a se misca si prin urmare de a se sparge.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Himo Sticla securizata curbata pentru Xiaomi Mi Note 10 Lite / Mi Note 10 Pro / Mi Note 10, negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Himo Sticla securizata curbata pentru Xiaomi Mi Note 10 Lite / Mi Note 10 Pro / Mi Note 10, negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.