Hi-Float Gel Ultra, 473 ml ZEL047

89.00 lei
(1 magazin)
Gelul Ultra Hi-Float este un tratament pentru baloane din latex, cu ajutorul caruia se poate obtine un timp de plutire de pana la 5 zile. Un balon netratat poate pulti intre 8 si 12 ore. Gelul Ultra Hi-Float are scopul de a prelungi timpul de plutire a baloanelor de latex umflate cu heliu. Gelul impiedica pierderea heliului prin porii baloanelor de latex. Mod de utilizare: Aplicati cu ajutorul pompiteti incluse in pachet, o doza sau doua de gel (in functie de marime) in interiorul balo ...

Descriere


Hi-Float Gel Ultra, 473 ml ZEL047

Gelul Ultra Hi-Float este un tratament pentru baloane din latex, cu ajutorul caruia se poate obtine un timp de plutire de pana la 5 zile. Un balon netratat poate pulti intre 8 si 12 ore. Gelul Ultra Hi-Float are scopul de a prelungi timpul de plutire a baloanelor de latex umflate cu heliu. Gelul impiedica pierderea heliului prin porii baloanelor de latex. Mod de utilizare: Aplicati cu ajutorul pompiteti incluse in pachet, o doza sau doua de gel (in functie de marime) in interiorul balonului. Asigurati-va ca s-a distribuit pe toate suprafata, dupa care puteti sa umflati balonul cu heliu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hi-Float Gel Ultra, 473 ml ZEL047 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hi-Float Gel Ultra, 473 ml ZEL047 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.