Heutink Gouache sticla 1L Albastru inchis

21,17 lei (1 magazin)
Gouache sticla 1L Albastru inchis - Heutink Caracteristici: vopsea groasa usucare rapida rezultatul este mat, opac vopseaua adera la aproape orice suprafata absorbanta  ambalata in sticla de 1000 ml prevazuta cu maner Pretul este pentru 1 bucata/sticla de vopsea.   Acest produs dezvolta abilitatile artistice, coordonare ochi-mana, miscarile fine, rabdarea, dezvolta memoria si abilitatile logice. Este un produs foarte util pentru uz individual sau pentru utilizarea in colectivitati - ...

Descriere


Heutink Gouache sticla 1L Albastru inchis

Gouache sticla 1L Albastru inchis - Heutink Caracteristici: vopsea groasa usucare rapida rezultatul este mat, opac vopseaua adera la aproape orice suprafata absorbanta  ambalata in sticla de 1000 ml prevazuta cu maner Pretul este pentru 1 bucata/sticla de vopsea.   Acest produs dezvolta abilitatile artistice, coordonare ochi-mana, miscarile fine, rabdarea, dezvolta memoria si abilitatile logice. Este un produs foarte util pentru uz individual sau pentru utilizarea in colectivitati - gradinite, scoli, activitati after-school.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Heutink Gouache sticla 1L Albastru inchis de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Heutink Gouache sticla 1L Albastru inchis sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.