Hermes Terre d'Hermes EDT 30ml

de la 216.90 lei
(2 magazine)
HERMES - TERRE D'HERMES EDT Inspiratia din spatele numelui Terre D'Hermes este o poveste a alchimiei, o experienta creata de placerea senzoriala asupra celei materiale, este povestea unui parfum in care elementele plutesc si ofera barbatului puterea de a transforma materialul din pamant in aer si apoi in apa. Apa de toaleta are o structura verticala, construita in jurul notelor lemnoase. Radacinile fixeaza parfumul, in timp ce rasinile le imbratiseaza. Stil: lemnos, vegetal, mineral. ...

Descriere


Hermes Terre d'Hermes EDT 30ml

HERMES - TERRE D'HERMES EDT

Inspiratia din spatele numelui Terre D'Hermes este o poveste a alchimiei, o experienta creata de placerea senzoriala asupra celei materiale, este povestea unui parfum in care elementele plutesc si ofera barbatului puterea de a transforma materialul din pamant in aer si apoi in apa. Apa de toaleta are o structura verticala, construita in jurul notelor lemnoase. Radacinile fixeaza parfumul, in timp ce rasinile le imbratiseaza. Stil: lemnos, vegetal, mineral.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hermes Terre d'Hermes EDT 30ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hermes Terre d'Hermes EDT 30ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.