Hermes Emulsie bituminoasa de impermeabilizare Coat, 5kg

de la 69,54 lei (3 magazine)
Caracteristici: Se usuca rapid, are adeziune perfecta si creeaza un strat de protectie rezistent la apa. Este afectat de uleiurile minerale. Este indicat pentru etansarea oricarei suprafete de beton, cu sau fara intarire (fibra de sticla) intre straturile succesive. Diluat, poate fi aplicat ca primer pentru a crea o bariera pentru vaporii de apa. Poate fi utilizat si pentru imbinarea planselor de polistiren. Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului ina ...

Descriere


Hermes Emulsie bituminoasa de impermeabilizare Coat, 5kg

Caracteristici: Se usuca rapid, are adeziune perfecta si creeaza un strat de protectie rezistent la apa. Este afectat de uleiurile minerale. Este indicat pentru etansarea oricarei suprafete de beton, cu sau fara intarire (fibra de sticla) intre straturile succesive. Diluat, poate fi aplicat ca primer pentru a crea o bariera pentru vaporii de apa. Poate fi utilizat si pentru imbinarea planselor de polistiren. Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului inainte de utilizare! Pregatirea suprafetei: Suprafata trebuie sa fie fina, uscata, fara praf, fara grasimi sau rugina. Aplicare: HERMES COAT se aplica la rece cu o perie, rola sau pistol pentru vopsit. Utilizat ca amorsa necesita o diluare de 50% cu apa. Pentru un strat de protectie mai puternic, se recomanda un al doilea strat transversal cu o diluare cu apa de pana la 30%, si poate fi aplicat dupa uscarea primului strat. HERMES COAT se poate aplica fara diluare daca se aplica cu intaritor. si caz de etansare a suprafetelor, dupa uscarea stratului final, se recomanda utilizarea produsului BITUM ARGINTIU pentru a proteja HERMES COAT de razele ultraviolete ale soarelui si de maturarea rapida. Poate fi afectat de uleiurile minerale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hermes Emulsie bituminoasa de impermeabilizare Coat, 5kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hermes Emulsie bituminoasa de impermeabilizare Coat, 5kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.