Herbagetica Dorm bine 60 capsule

de la 44.56 lei (3 magazine)
Dorm Bine, 60 capsule Herbagetica         DormBine  este un produs dedicat pentru a combate insomnia, pentru a înlătura stresul cumulat pe parcursul zilei și pentru a induce un somn profund și odihnitor. Conține un complex de 7 extracte premium care acționează sinergic pentru a calma sistemul nervos și pentru a induce un somn profund și odihnitor     Beneficii: Induce un somn liniș ...

Descriere


Herbagetica Dorm bine 60 capsule

Dorm Bine, 60 capsule Herbagetica

 

 

 

 

DormBine este un produs dedicat pentru a combate insomnia, pentru a înlătura stresul cumulat pe parcursul zilei și pentru a induce un somn profund și odihnitor. Conține un complex de 7 extracte premium care acționează sinergic pentru a calma sistemul nervos și pentru a induce un somn profund și odihnitor

 
 

Beneficii:

 • Induce un somn liniștit și odihnitor

 • Reduce stările de oboseală și extenuare

 • Relaxează sistemul nervos

 • Crește rezistența organismului la stres

 • Susține funcțiile cognitive și crește performanța mentală

 

 

Adjuvant în:

  • Tulburări de somn

  • Insomnii

  • Pavor nocturn

  • Anxietate

  • Oboseală cronică

 

Extractele din compoziția sa ajută și la reglarea stărilor psihoemoționale, cum ar fi anxietatea și stările depresive. Acestea pot genera insomnii și pot afecta calitatea somnului, astfel, DormBine reușește să combată și cauzele care pot genera insomnii și tulburări de somn.

DormBine se administrează seara pentru a ajuta sistemul nervos să se relaxeze și pentru a induce un somn odihnitor.

Extractul de Floarea pasiunii este bogat în compuși bioactivi care reduc anxietatea, prin interacţiunea cu anumiţi receptori din creier, astfel producând relaxare. Contribuie la combaterea insomniei prin creşterea nivelului acidului gama-aminobutiric în creier, fapt care induce starea de relaxare şi un somn profund. Floarea pasiunii este și un reglator al ciclului natural de somn-veghe, având un efect sedativ și relaxant natural

Extractul de rădăcină de Valeriană este recomandat pentru nevroze, palpitații, atacuri de panică, insomnii sau alte afecțiuni formate pe un fond nervos. Valeriana are efect sedativ asupra sistemului nervos și astfel facilitează un somn profund și de durată.

 

Extractul de Hamei este o soluție faimoasă pentru tulburările de somn. Are efecte sedative și calmante și ajută astfel la inducerea unui somn liniștit, odihnitor. Din studii clinice s-a observat că extractul de Hamei este foarte bine tolerat de organism și în plus reglează și echilibrul psihoemoţional. Are efect antistres, anxiolitic, reduce atacurile de panică și hiperexcitabilitatea psihică cauzată de stres.

Extractul de Roiniţă reglează stările psihoemoţionale și stimulează memoria. Roinița susține inducerea somnului și crește durata acestuia pentru a asigura odihnirea completă a organismului.

5-HTP extras din Griffonia Simplicifolia crește producția de serotonină, hormon care relaxează sistemul nervos și care asigură o stare de bine interioară. Ulterior, organismul transformă serotonina în melatonină sau „hormonul somnului” care induce un somn odihnitor și profund.

Magneziu și vitamina B6 sunt co-factori în producția de serotonină, înlătură efectele stresului cumulat peste zi și relaxează sistemul nervos.

 

 
Produs notificat de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA seria AA/nr.10751/24.07.2017

 

 

Mod de administrare:

 

Administrare                                    cate 1-2 capsule                   pe zi   

 

Precauţii:

 

Poate reduce reflexele conducătorilor auto și ale persoanelor care manipulează utillaje.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Herbagetica Dorm bine 60 capsule de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Herbagetica Dorm bine 60 capsule sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.