Herbagetica Diabet Prim 30cps

de la 22.38 lei (4 magazine)
DiabetPrim contine o formula concentrata cu 14 extracte premium care au efect de reglare a valorilor glicemiei. DiabetPrim stimuleaza actiunea insulinei, reduce glicemia si detoxifica organismul. Actioneaza ca un intens stimulator pentru modalitatea in care functioneaza insulina in organism. Prin cele 10 extracte:  Catravete-amar, Gurmar, Giloy, Curcumin, Coltii-babei, Ginseng, Amla, Berberina, Neem si Piper-Negru , DiabetPrim reduce rezistenta la insulina, stimuleaza pancreas ...

Descriere


Herbagetica Diabet Prim 30cps

DiabetPrim contine o formula concentrata cu 14 extracte premium care au efect de reglare a valorilor glicemiei. DiabetPrim stimuleaza actiunea insulinei, reduce glicemia si detoxifica organismul.

Actioneaza ca un intens stimulator pentru modalitatea in care functioneaza insulina in organism. Prin cele 10 extracte: Catravete-amar, Gurmar, Giloy, Curcumin, Coltii-babei, Ginseng, Amla, Berberina, Neem si Piper-Negru, DiabetPrim reduce rezistenta la insulina, stimuleaza pancreasul sa produca insulina si regleaza nivelul de glucoza.

Reduce asimilarea glucozei in organism prin 7 extract: Gurmar, Castravete-amar, Ginseng, Schinduf, Anghinare, Ghimbir si Piper-negru. Astfel, contribuie la reducerea asimilarii glucozei la nivel intestinal, inhiba activitatea enzimelor care metabolizeaza carbohidratii in zaharuri si aduc un aport de fibre care incetinesc digestia carbohidratilor.

DiabetPrim actioneaza ca detoxifiant, avand 5 extracte care stimuleaza metabolismul si ajuta la eliminarea toxinelor: Giloy, Amla, Berberina, Anghinare si Piper-negru. Aceste extracte ajuta la eliminarea excesului de glucoza, elimina toxinele din organism si activeaza AMPK (proteina kinaza activata), molecula care stimuleaza metabolismul si reduce valorile glicemiei.

Beneficii:

 • scade valorile glicemiei din sange
 • echilibreaza lipidele din sange
 • intervine in metabolismul normal al glucozei si al insulinei
 • scade pofta de dulce
 • mentine metabolismul grasimilor
 • ajuta la eliminarea toxinele din organism
 • ofera protectie organismului de radicalii liberi
 • sustine sistemul imunitar
 • antioxidant

Adjuvant in:

 • diabet zaharat de tip 1 sau 2
 • sindrom prediabet
 • valori ale glicemiei ridicate
 • sindrom metabolic

Ingrediente/capsula: Extract Gurmar (Gymnema sylvestre) standardizat cu 25% Acizi gimnemici 150mg; Extract Castravete amar (Momordica charantia) standardizat cu 3% principii amare 120mg; Extract Ginseng (Panax ginseng) 10:1 standardizat cu 12% Ginsenozide 35mg; Extract Schinduf (Trigonetta foenum-graecum) standardizat cu 50% Saponine 35mg; Extract Giloy (Tinospora cordifolia) 10:1 standardizat cu 2.5% principii amare 35mg; Extract Amla (Emblica officinalis) standardizat cu 40% Taninuri 30mg; Extract Anghinare (Cynara scolymus) standardizat cu 2,5% Cinarine 30mg; Extract Berberis 40:1 standardizat cu 97% Berberina 25mg; Extract Turmeric (Curcuma longa) 66:1 standardizat cu 95% Curcuminoide 15mg; Extract Arbore de Neem (Azadirachta indica) 20:1 standardizat cu 4% principii 15mg; Extract ColÈ›ii-babei (Tribulus terrestris) 6:1 standardizat cu 40% Saponine 15mg; Extract Piper-negru (Piper nigrum) standardizat cu 5% Piperina 10mg; Extract Ghimbir (Zingiber officinale) 10:1 standardizat cu 5% Gingeroli 10mg; LalminTM Crom îmbogatit cu Crom 5mg, capsula gelatina.

Mod de administrare: cate 2-3 capsule pe zi. 

Mod de pastrare: bine inchis, ferit de lumina, umiditate si caldura

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Herbagetica Diabet Prim 30cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Herbagetica Diabet Prim 30cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.