Herbagen CREMA ZI BB ANTIRID SI LIFTING CU ARGIRELINE SPF15 30g

de la 51.05 lei (3 magazine)
CREMA ZI BB ANTIRID SI LIFTING CU ARGIRELINE SPF15 30g HERBAGEN Crema ofera o culoare uniforma, un aspect mai tanar si luminos al tenului, contribuind la: atenuarea instalarii ridurilor de expresie, reducerea ridurilor existente si la acoperirea imperfectiunilor pielii. Contine: – 5% Argireline – prima peptida revolutionara cu efect antirid si lifting dovedit asupra ridurilor de expresie care in numai trei saptamani ajuta la diminuarea reliefului cu 20%, volumului cu 21% si lun ...

Descriere


Herbagen CREMA ZI BB ANTIRID SI LIFTING CU ARGIRELINE SPF15 30g

CREMA ZI BB ANTIRID SI LIFTING CU ARGIRELINE SPF15 30g HERBAGEN

Crema ofera o culoare uniforma, un aspect mai tanar si luminos al tenului, contribuind la: atenuarea instalarii ridurilor de expresie, reducerea ridurilor existente si la acoperirea imperfectiunilor pielii.

Contine:
– 5% Argireline – prima peptida revolutionara cu efect antirid si lifting dovedit asupra ridurilor de expresie care in numai trei saptamani ajuta la diminuarea reliefului cu 20%, volumului cu 21% si lungimii acestora cu 16%;
– Pigmenti minerali care ajuta la obtinerea unei acoperiri uniforme a tenului ;
– Filtre solare UVA-UVB ce asigura un factor de protectie solara 15 (FPS 15)
– Sunsphere care ajuta actiunea filtrelor prin efectul de refractie a luminii, diminuand in acelasi timp potentialul iritativ al acestora.

Aplicare :
Se recomanda, una-doua aplicatii in timpul zilei, pentru acoperirea imperfectiunilor, relaxarea musculaturii faciale responsabile de formarea ridurilor de expresie si protectia UVA-UVB. 

Daca tenul este expus la lumina soarelui se recomanda utilizarea la interval de 3-4 ore.

Continut: 
30 ml.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Herbagen CREMA ZI BB ANTIRID SI LIFTING CU ARGIRELINE SPF15 30g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Herbagen CREMA ZI BB ANTIRID SI LIFTING CU ARGIRELINE SPF15 30g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.