Hektar Seminte tomate nedeterminate, Moldoveanu F1

32.00 lei
(1 magazin)
Moldoveanu F1 este un hibrid de tomate timpuriu, productiv, cu crestere nedeterminata. Planta hibridului de tomate Moldoveanu F1 beneficieaza de port usor deschis, bine aerisit si cu un sistem radicular foarte bine dezvoltat. Caracteristici Moldoveanu F1: Rosie destinata cultivarii in spatii protejate incalzite sau in sere si solarii reci, recomandat culturii in ciclu prelungit. Foliajul plantei este bine echilibrat, bogat, ceea ce confera o legare continua si uniforma a fructel ...

Descriere


Hektar Seminte tomate nedeterminate, Moldoveanu F1

Moldoveanu F1 este un hibrid de tomate timpuriu, productiv, cu crestere nedeterminata. Planta hibridului de tomate Moldoveanu F1 beneficieaza de port usor deschis, bine aerisit si cu un sistem radicular foarte bine dezvoltat. Caracteristici Moldoveanu F1: Rosie destinata cultivarii in spatii protejate incalzite sau in sere si solarii reci, recomandat culturii in ciclu prelungit. Foliajul plantei este bine echilibrat, bogat, ceea ce confera o legare continua si uniforma a fructelor. Greutatea fructelor este de 170-200g, fermitate ridicata si o culoare deosebita la maturitate fiziologica. Se poate consuma atat in stare proaspata, dar poate fi folosit si pentru industrializare. Rezistente Moldoveanu F1 : HR: ToMV: 0-2 (Virusul mozaic al tutunului); V (Verticilioza Uscarea vasculara); Fol: 0-1 (Fuzarioza Ofilirea vasculara)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hektar Seminte tomate nedeterminate, Moldoveanu F1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hektar Seminte tomate nedeterminate, Moldoveanu F1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.