Hektar Seminte profesionale de rosii semideterminate Oltena F1

25.00 lei
(1 magazin)
Oltena F1 este un hibrid de tomate timpuriu cu crestere semideterminata. Este recomandat atat pentru cultivare in spatii protejate cat si pentru camp deschis. Rosiile Oltena F1 cu potential de productie foarte ridicat. Plantele sunt viguroase, cu distante scurte intre internoduri si cu un foliaj bogat. Fructele sunt usor aplatizate cu o marime medie de 200-240g, fermitate foarte buna, iar culoarea este rosu intens la maturitatea fiziologica. Hibridul Oltena F1 are o gama larga de ...

Descriere


Hektar Seminte profesionale de rosii semideterminate Oltena F1

Oltena F1 este un hibrid de tomate timpuriu cu crestere semideterminata. Este recomandat atat pentru cultivare in spatii protejate cat si pentru camp deschis. Rosiile Oltena F1 cu potential de productie foarte ridicat. Plantele sunt viguroase, cu distante scurte intre internoduri si cu un foliaj bogat. Fructele sunt usor aplatizate cu o marime medie de 200-240g, fermitate foarte buna, iar culoarea este rosu intens la maturitatea fiziologica. Hibridul Oltena F1 are o gama larga de rezistente la boli si o toleranta sporita la factorii abiotici. Se preteaza atat pentru consum in stare proaspata, precum si pentru industrializare. Rezistente Oltena F1 : HR: Fol:0-2 (Fuzarioza Ofilirea vasculara); V (Verticilioza Uscarea vasculara); Mi (Nematodul galicol)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hektar Seminte profesionale de rosii semideterminate Oltena F1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hektar Seminte profesionale de rosii semideterminate Oltena F1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.