HeizTech SD-T-S-20

HeizTech SD-T-S-20
1,899.99 lei
(1 magazin)
Panou solar cu 20 tuburi vidate pentru preparare apă caldă menajeră cu rezervor oțel inoxidabil nepresurizat 200 litri HeizTech este destinat încălzirii apei calde menajere și se bazează prin principiului de termosifon pe circulația naturala a apei între tuburile vidate și rezervorul de apă, cauzată de diferența de densitate între apa rece și cea caldă. În colectorul solar se realizează un circuit de jos în sus, prin care masa de apa caldă încălzită în tuburile ...

Descriere - HeizTech SD-T-S-20


Panou solar cu 20 tuburi vidate pentru preparare apă caldă menajeră cu rezervor oțel inoxidabil nepresurizat 200 litri HeizTech este destinat încălzirii apei calde menajere și se bazează prin principiului de termosifon pe circulația naturala a apei între tuburile vidate și rezervorul de apă, cauzată de diferența de densitate între apa rece și cea caldă. În colectorul solar se realizează un circuit de jos în sus, prin care masa de apa caldă încălzită în tuburile vidate este înlocuită cu o masă echivalentă de apă rece. Pe măsura ce apa din tuburile vidate se încălzește, aceasta se ridica in mod natural in rezervor, in timp ce apa rece din rezervor curge in tuburile vidate.

Caracteristica tubului vidat datorită stratului de absorbție selectiv, aplicat pe întreaga suprafață a tubului interior, este de capacitate de captare ridicată. Tubul este realizat din sticlă borosilicată de 3,3 mm grosime de transparență ridicată, este rezistent la frig și din punct de vedere chimic este stabil. Tubul are pereții dubli, între care se află vid la o presiune de ≤ 5 × 10-² Pa, cu rol de termoizolare. Datorită formei cilindrice și a amplasării tuburilor vidate, acestea pot capta razele solare în mod optim pe tot parcursul zilei.

Rezervorul panoului solar cu 20 tuburi vidate pentru preparare apă caldă menajeră cu rezervor oțel inoxidabil nepresurizat 200 litri HeizTech pe exterior este din material oțel inoxidabil, iar în interior din inox folosită în industria alimentară. Este izolată cu spumă poliuretanica pentru o capacitate de stocare mare al apei calde menajere.

Confort prin instalatii de calitate Melinda Instal

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HeizTech SD-T-S-20 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HeizTech SD-T-S-20 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.