Heinner VMF004

466.00 lei (1 magazin)
  HEINNER - Drujba termica (motofierastrau) Heinner cu o putere de 1.8KW si o lungime a lamei de 40 cm este o unealta utila pentru uz casnic fiind extrem de folositoare pentru a taia lemne de foc, cherestea sau pentru intretinerea si toaletarea copacilor.   Avantajul motofierastraului este lipsa cablului de alimentare ceea ce permite mobilitatea uneltei. Acest motofierastrau este echipat cu un motor in doi timpi care utilizeaza drept combustibil un mix de benzina si ...

Descriere


Heinner VMF004

 

HEINNER - Drujba termica (motofierastrau) Heinner cu o putere de 1.8KW si o lungime a lamei de 40 cm este o unealta utila pentru uz casnic fiind extrem de folositoare pentru a taia lemne de foc, cherestea sau pentru intretinerea si toaletarea copacilor.
 
Avantajul motofierastraului este lipsa cablului de alimentare ceea ce permite mobilitatea uneltei. Acest motofierastrau este echipat cu un motor in doi timpi care utilizeaza drept combustibil un mix de benzina si ulei in raport de 25:1. Sistemul Easy Start asigura o pornire usoara si rapida a motofierastraului.
 
HEINNER TOOLS - Valorile dupa care ne ghidam pentru dumneavoastra sunt: Confort maxim cu efort minim! Heinner reprezinta combinatia perfecta dintre confort, utilitate, ergonomie si functionalitate, pentru a va oferi tot ceea ce aveti nevoie intr-un singur loc!

VMF004

Detalii tehnice
Caracteristici generale Tip Drujba
Capacitate rezervor (L) 0.56
Greutate 2.5 kg
Putere (W) 1800
Lungimea lamei (cm) 45
Tip Motor 2 Timpi
Tip Alimentare Benzina
Tip pornire Sfoara
Pasul lantului 0.325 inch
Viteza maxima (rpm) 10000
Putere motor (cp) 2.4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Heinner VMF004 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Heinner VMF004 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.