Heinner VMF002

VMF002 este unealta ideala pentru taierea lemnelor de foc, intretinerea si toaletarea copacilor, fiind usor de manevrat si eficienta.   Heinner ofera o gama completa de produse, care vin in intampinarea nevoilor cotidiene din orice casa, sincronizand cerintele tehnologice cu confortul clientilor. Heinner transforma curatarea si ingrijirea casei intr-o activitate simpla, oferindu-va cele mai practice, usoare si placute solutii. Produsele se caracterizeaza prin desi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Heinner VMF002

VMF002 este unealta ideala pentru taierea lemnelor de foc, intretinerea si toaletarea copacilor, fiind usor de manevrat si eficienta.

 

Heinner ofera o gama completa de produse, care vin in intampinarea nevoilor cotidiene din orice casa, sincronizand cerintele tehnologice cu confortul clientilor.


Heinner transforma curatarea si ingrijirea casei intr-o activitate simpla, oferindu-va cele mai practice, usoare si placute solutii.

Produsele se caracterizeaza prin design compact si ergonomic, completat de functii multiple pentru usurinta, eficienta si confort in utilizare.

Heinner reprezinta combinatia perfecta dintre confort, utilitate, ergonomie si functionalitate, pentru a va oferi tot ceea ce aveti nevoie intr-un singur loc. 

Valorile dupa care ne ghidam sunt: Confort maxim cu efort minim!

 
Specificatii:
 
  • Capacitate cilindrică: 45CC
  • Putere: 1.8 kw/10000 rpm/2.9 CP
  • Lungimea lamei: 40 cm
  • Capacitate rezervor combustibil: 560 ml
  • Capacitate rezervor ulei lant: 280 ml
  • Raport combustibil/ulei: 25:1
  • Pasul lanțului: 0,325 inch
  • Easy start 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Heinner VMF002 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Heinner VMF002 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.