Heinner HWM-V7414D

de la 1 115.00 lei (4 magazine)
  Selector viteza centrifugare   Puteti selecta numarul de rotatii, care reprezinta viteza maxima de stoarcere, pana la 1400 de rotatii pe minut. Alegeti numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat.   Selector temperatura de spalare   Flexibiltate ridicata in alegerea temperaturii de spalare: 20, 30, 40, 60, 90 de grade.   Functie start intarziat (1-23H)   Ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii apar ...

Descriere


Heinner HWM-V7414D

 
Selector viteza centrifugare
 
Puteti selecta numarul de rotatii, care reprezinta viteza maxima de stoarcere, pana la 1400 de rotatii pe minut. Alegeti numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat.
 
Selector temperatura de spalare
 
Flexibiltate ridicata in alegerea temperaturii de spalare: 20, 30, 40, 60, 90 de grade.
 
Functie start intarziat (1-23H)
 
Ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 1-23 de ore.
 
Blocare acces copii
 
Puteti activa aceasta functie pentru a evita actionarea masinii de spalat de catre copii in timpul functionarii acesteia.
 
Sistem Eco Logic
 
Optimizeaza consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Sistemul Eco Logic te va ajuta sa protejezi natura si sa faci economie. De exmplu, la incarcarea pe jumatate a masinii, economia de energie poate ajunge pana la 50%.
 
Sistem detectare spuma
 
Daca este utilizata o cantitate prea mare de detergent, se va forma o cantitate mare de spuma, fiind afectata eficienta etapelor de spalare si clatire. Aceasta functie permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia.
 
Sistem de control electronic al balansului
 

 

Produsul dispune de sistem electronic al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii.
 

HWM-V7414D+++
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsMasina de spalat
Tip incarcareFrontala
Viteza de centrifugare (rpm)1400
Capacitate de incarcare (kg)7
Clasa de eficienta energeticaA+++
ProgrameNumar programe15
FunctiiSelector centrifugareDa
Programare intarziataDa
AlteleSelector temperatura de spalare
Functie Anti-Sifonare
Blocare acces copii
Eco Logic
Sistem de control electronic al balansului
Sistem detectare spuma
Detalii tehniceDimensiuni (cm)84.5 x 59.7 x 52.7 cm
CuloareAlb
Greutate neta50 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Heinner HWM-V7414D de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Heinner HWM-V7414D sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.