Heinner HMC-K500BKR

de la 136.19 lei
(12 magazine)
Tocator de legume Heinner, bol sticla 1.5L, 3 cutite din inox, angrenaj metalic, baza anti-alunecare, sistem de siguranta, putere: 500W, culoare negru cu rosu Gateste mult mai usor si rapid cu ajutorul tocatorului de legume HMC-K500BKR Putere: 500W Un produs de baza in orice bucatarie, tocatorul are un motor puternic de 500W, special construit pentru rezultate rapide si eficiente. Bol sticla 1.5L Incapator si rezistent. Tocatorul vine la pachet cu un bol de sticla de 1.5L, in care pot ...

Descriere


Heinner HMC-K500BKR

Tocator de legume Heinner, bol sticla 1.5L, 3 cutite din inox, angrenaj metalic, baza anti-alunecare, sistem de siguranta, putere: 500W, culoare negru cu rosu Gateste mult mai usor si rapid cu ajutorul tocatorului de legume HMC-K500BKR Putere: 500W Un produs de baza in orice bucatarie, tocatorul are un motor puternic de 500W, special construit pentru rezultate rapide si eficiente. Bol sticla 1.5L Incapator si rezistent. Tocatorul vine la pachet cu un bol de sticla de 1.5L, in care pot fi tocate cantitati considerabile de legume. 3 cutite din inox Cele trei cutite din inox sunt eficiente si durabile. Acestea sunt menite sa taie fin orice tip de aliment vrei sa folosesti in retetele tale. Angrenaj metalic Angrenajul metalic al tocatorului asigura performanta ridicata, cu rezultate exceptionale. Iar, pe langa acest aspect, vine si cu promisiunea fiabilitatii, prin gradul mic de deteriorare al pieselor din care este construit acesta. Baza anti-alunecare si sistem de sigurant a Foloseste in siguranta tocatorul datorita bazei prevazute cu picioruse anti-alunecare, dar si a sistemului special creat care nu permite actionarea cutitelor fara a avea capacul montat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Heinner HMC-K500BKR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Heinner HMC-K500BKR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.