HECHT Pulverizator manual cu acumulator 410 ACCU

de la 379.16 lei (3 magazine)
Hecht 410 ACCU este un dispozitiv de imprastiere ingrasaminte ale carui elemente sunt rezistente la substantele chimice, fiind echipat cu un jet de pulverizare reglabil, un filtru pentru protejarea de impuritati a orificiului de umplere si in acelasi timp a duzelor de pulverizare. Bateria are o autonomie de 8 ore care se incarca la o putere de 12V. Tot dispozitivul cantareste doar 2.9 kg dar in acelasi timp este alcatuit din materiale de calitate, acumulatorul mareste presiunea cu pana ...

Descriere


HECHT Pulverizator manual cu acumulator 410 ACCU

Hecht 410 ACCU este un dispozitiv de imprastiere ingrasaminte ale carui elemente sunt rezistente la substantele chimice, fiind echipat cu un jet de pulverizare reglabil, un filtru pentru protejarea de impuritati a orificiului de umplere si in acelasi timp a duzelor de pulverizare. Bateria are o autonomie de 8 ore care se incarca la o putere de 12V. Tot dispozitivul cantareste doar 2.9 kg dar in acelasi timp este alcatuit din materiale de calitate, acumulatorul mareste presiunea cu pana la 2.5 bari eliminand pierderile de presiune fata de dispozitivele manuale.

 

Specificatii tehnice:

Brand: HECHT Manual

Greutate: 2 kg

Capacitate maxima: cca 10 l

Latimea maxima de raspandire: 7 m

Curea de umar inclusa

Dimensiuni colet: 450 x 290 x 270 mm
: Acumulator
: Alb/Rosu
: Portabil
: Electric
: 450 mm
: 290 mm
: 270 mm
: 2.9 Kg
: Hobby
: Electric
: 2.5 bar
: 10 l
: 7 m

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HECHT Pulverizator manual cu acumulator 410 ACCU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HECHT Pulverizator manual cu acumulator 410 ACCU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.