HECHT Masina de spalat sub presiune 324

de la 759.00 lei
(3 magazine)
Hecht 324 Masina de spalat sub presiune,se foloseste pentru spalat autoturisme,motociclete, biciclete, rulote, dale, fațade, ferestre exterioare și uși, acoperișuri, bazin și mobilier de grădină. Are puterea de 2300 W, realizează astfel presiunea de până la 150 bari si debitul este de 420 l / h. Hecht 324 are cablu de alimentare de 5 metri si dispune de sistem de oprire  totala ce se face prin eliberarea manerului pistolului. Aparatul este proiectat pen ...

Descriere


HECHT Masina de spalat sub presiune 324

Hecht 324 Masina de spalat sub presiune,se foloseste pentru spalat autoturisme,motociclete, biciclete, rulote, dale, fațade, ferestre exterioare și uși, acoperișuri, bazin și mobilier de grădină.

Are puterea de 2300 W, realizează astfel presiunea de până la 150 bari si debitul este de 420 l / h.

Hecht 324 are cablu de alimentare de 5 metri si dispune de sistem de oprire  totala ce se face prin eliberarea manerului pistolului.

Aparatul este proiectat pentru conectarea simplă la rețeaua de alimentare cu apă, folosind un adaptor standard pentru furtun de gradina.Puteți seta cu ușurință debitul dorit de apă pentru ca este echipata cu variojet.

Pentru rezultate chiar mai bune este de asemenea echipata cu rezervor de detergent duza de spumă si functioneaza cu apa sub presiune.

Pentru a fi transportata mai usor este  echipata cu un mâner ergonomic, roți și bobina de pe furtunul de presiune.

 

Specificatii tehnice:

Brand:HECHT

Tip motor: electric

Putere:2300 W

Tensiune de alimentare:230 V/50 Hz

Presiune maxima: 150 bar

Debit de apa: 420 l/h

Dimensiune cutie: 520 x 410 x 640 mm

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HECHT Masina de spalat sub presiune 324 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HECHT Masina de spalat sub presiune 324 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.