HECHT Atomizor pe benzina 2.2 CP (443)

de la 1 249.00 lei (2 magazine)
Hecht 443 Atomizor benzina este un un echipament de pulverizare profesionala care se foloseste pentru suprafete mari de cultura, fara realimentare frecventa,pentru aplicarea ierbicidelor ca tratament de prevenire a epidemiilor si pentru raspandirea ingrasemintelor si substantelor chimice granulate. Este echipat cu un motor puternic in doi timpi, de 43 cmc si putere de 2.2 CP. Cu ajutorul kit-ului din dotare, atomizorul poate fi convertit usor pentru imprastierea pulberilor sau granule ...

Descriere


HECHT Atomizor pe benzina 2.2 CP (443)

Hecht 443 Atomizor benzina este un un echipament de pulverizare profesionala care se foloseste pentru suprafete mari de cultura, fara realimentare frecventa,pentru aplicarea ierbicidelor ca tratament de prevenire a epidemiilor si pentru raspandirea ingrasemintelor si substantelor chimice granulate.
Este echipat cu un motor puternic in doi timpi, de 43 cmc si putere de 2.2 CP.
Cu ajutorul kit-ului din dotare, atomizorul poate fi convertit usor pentru imprastierea pulberilor sau granulelor.

 

Specificatii tehnice:
Brand:Hecht
Tip motor: benzina, HECHT, 2 timpi
Putere: 2.2 CP
Capacitatea cilindrica: 43 cm³
Tip de combustibil: benzina fara plumb
Raza de actiune: 12 m
Volumul rezervorului: 14 l
Greutate: 9.5 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HECHT Atomizor pe benzina 2.2 CP (443) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HECHT Atomizor pe benzina 2.2 CP (443) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.