Health Nutrition Curcumin Organic + Piperina 120 capsule

de la 63.01 lei (2 magazine)
Contribuie la menținerea unui nivel sănătos al colesterolului și al grăsimilor din sânge. Conform studiilor clinice, curcuminul are un rol benefic în îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate. Suprimă formarea tumorilor - turmericul fiind probabil cel mai bun aliment anticancer care există. Principiul antitumoral din turmeric este curcumina, capabilă să inhibe creșterea multor tipuri de celule tumorale (din ovare, sâni, colon, ficat, plămâni, pancreas, ...

Descriere


Health Nutrition Curcumin Organic + Piperina 120 capsule

Contribuie la menținerea unui nivel sănătos al colesterolului și al grăsimilor din sânge.


Conform studiilor clinice, curcuminul are un rol benefic în îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate.

Suprimă formarea tumorilor - turmericul fiind probabil cel mai bun aliment anticancer care există.

Principiul antitumoral din turmeric este curcumina, capabilă să inhibe creșterea multor tipuri de celule tumorale (din ovare, sâni, colon, ficat, plămâni, pancreas, stomac, vezică, etc). Acesta blochează vascularizarea tumorilor și favorizează eliminarea lor.

Beneficii

Contribuie la menținerea unui nivel sănătos al colesterolului și al grăsimilor din sânge.
Suprimă simptomele artriteireumatoide, artrozei, spondilozei și spondilitei- două luni de cură redau mobilitatea, reducând durerea și disconfortul articular.
Ameliorează simptomele sclerozei multiple și ale bolii Alzheimer - Substanța denumită Curcumină din Turmeric este un agent protector al neuronilor în cazul multor tulburări neurologice. Cercetătorii au studiat de asemenea curcumina datorită rolului său în ameliorarea bolii Parkinson, Alzheimer și daunele cauzate de o tulburare cerebrală. Curcumina poate îmbunătăți de asemenea, sănătatea cerebral în general, datorită efectului antioxidant și antiinflamator puternic.

Dispepsia și tulburările biliare - Stimulează secreția de bilă și evacuarea normală a acesteia.
Accelerează vindecarea rănilor, infecțiilor - Stimulează imunitatea, are efect antiviral și bactericid, stimulează regenerarea țesuturilor distruse.
Protejează ficatul și sistemul digestiv - Extractul din rădăcina acestei plante combate în mod efficient bolile cronice ale tractului gastro - intestinal, curăţă sângele, ajutând la refacerea globulelor roşii, normalizează metabolismul, îmbunătăţeşte activitatea ficatului. Produsul este recomandat mai ales în cazul hepatitelor produse de viruși, de consumul de alcool sau de ingerarea altor substanțe toxice.
Are efecte benefice în sindromul de colon iritabil și în rectocolită – normalizează tranzitul, protejează epiteliile, îmbunătăţește digestia şi restabilește flora intestinală.
Are eficiență împotriva durerilor menstruale – Are effect reglator hormonal și anti-durere.

Curcuminul administrat separat este asimilat într-o mai mică măsură de organism, față de situația în care e combinat cu piperina. S-a dovedit științific că această asociere crește capacitatea organismului de absorbție a acestei substanțe benefice.

Ingrediente/capsulă:

Turmeric organic (Curcuma longa L) – 600mg, agenţi de glazurare: Hidroxipropilmetilceluloză, piper negru organic – 5m

Mod de utilizare:

1-6 comprimate pe zi, pentru adulți.

Prezentare:

Flacon cu 120 capsule.


Cod producator: Health Nutrition

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Health Nutrition Curcumin Organic + Piperina 120 capsule de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Health Nutrition Curcumin Organic + Piperina 120 capsule sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.