Headup Games Hero Defense PlayStation 4

Headup Games Hero Defense PlayStation 4
80.97 lei
(1 magazin)
Hero Defense oferă jucătorului cinci eroi unici care luptă prin diferitele arene pentru a învinge pe contele Necrosis. Pentru a distruge cel mai puternic vampir din lume, o echipă de ucigași trebuie să tragă, să taie, să rupă și să ardă prin legiuni de nemiloși - ademeniți pe dominația mondială.Hero Defence îi provoacă pe fani din jocurile MOBA, RPG și Tower Defense pentru a-și manevra strategic eroii upgradeabili pentru a distruge hoardele de fiori sinistre. Juc ...

Descriere - Headup Games Hero Defense PlayStation 4


Hero Defense oferă jucătorului cinci eroi unici care luptă prin diferitele arene pentru a învinge pe contele Necrosis. Pentru a distruge cel mai puternic vampir din lume, o echipă de ucigași trebuie să tragă, să taie, să rupă și să ardă prin legiuni de nemiloși - ademeniți pe dominația mondială.Hero Defence îi provoacă pe fani din jocurile MOBA, RPG și Tower Defense pentru a-și manevra strategic eroii upgradeabili pentru a distruge hoardele de fiori sinistre. Jucătorii își personalizează eroii printr-un strat RPG adânc, care include arme care pot fi actualizate și arbori de îndemânare bogați.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Headup Games Hero Defense PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Headup Games Hero Defense PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.