HEAD Legaturi schi Head FreeFlex EVO 14 BR85

979.00 lei
(1 magazin)
Legaturi schi Head FreeFlex EVO 14 BR85, legaturi schi race, nivel performanta experti downhill.FREEFLEX EVO reduce impactul pe care il resimte flexarea naturala a schiului, la minim posibil. Presiunea frontala este diminuata, un design nou si ingenios al accesoriilor frontale ( clestii si aripioarele ) si un nou sistem de glisare, toate acestea rezulta intr-o legatura race rEVOlutionara !Pana la linia de finish, cel mai scurt timp cu putinta ! ...

Descriere - HEAD Legaturi schi Head FreeFlex EVO 14 BR85


Legaturi schi Head FreeFlex EVO 14 BR85, legaturi schi race, nivel performanta experti downhill.

FREEFLEX EVO reduce impactul pe care il resimte flexarea naturala a schiului, la minim posibil. Presiunea frontala este diminuata, un design nou si ingenios al accesoriilor frontale ( clestii si aripioarele ) si un nou sistem de glisare, toate acestea rezulta intr-o legatura race rEVOlutionara !

Pana la linia de finish, cel mai scurt timp cu putinta !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HEAD Legaturi schi Head FreeFlex EVO 14 BR85 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HEAD Legaturi schi Head FreeFlex EVO 14 BR85 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.