HBM Machines CHEIE HEXAGONALA AX ROATA FATA MOTOCICLETA

Descriere produs:Cheia hexagonala multi are un racord de 3/8 "", ceea ce face ca aceasta sa fie usor de conectat la un clichet cu un racord de 3/8"". Hexul multiplu este folosit pentru a desface si a strange axa fata a unei motociclete. Cheia hexagonala special conceputa cu dimensiunile: 12 - 14 - 17 - 19 - 22 si 24 mm poate fi utilizata pentru alte motociclete BMW, Yamaha, Kawasaki, Suzuki si Honda. Cheia hexagonala poate fi folosita si cu un capac de 17 sau 19 mm.Nr referinta: 9543 ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


HBM Machines CHEIE HEXAGONALA AX ROATA FATA MOTOCICLETA

Descriere produs:Cheia hexagonala multi are un racord de 3/8 "", ceea ce face ca aceasta sa fie usor de conectat la un clichet cu un racord de 3/8"". Hexul multiplu este folosit pentru a desface si a strange axa fata a unei motociclete. Cheia hexagonala special conceputa cu dimensiunile: 12 - 14 - 17 - 19 - 22 si 24 mm poate fi utilizata pentru alte motociclete BMW, Yamaha, Kawasaki, Suzuki si Honda. Cheia hexagonala poate fi folosita si cu un capac de 17 sau 19 mm.
Nr referinta: 9543

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HBM Machines CHEIE HEXAGONALA AX ROATA FATA MOTOCICLETA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HBM Machines CHEIE HEXAGONALA AX ROATA FATA MOTOCICLETA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.