Havit KB856L, Negru

199,00 lei (1 magazin)
  Tastatura mecanica Havit KB856L va ofera un avantaj datorita numeroaselor simplificari. Confortul de utilizare si viteza de reactie vor permite cu siguranta fiecarui jucator sa joace si mai bine. Designul minimalist si apropierea de taste ofera confort maxim. In plus, iluminarea de fundal incorporata va permite sa alegeti luminozitatea si culoarea pentru a crea o tastatura personalizata, adaptata preferintelor jucatorului. Echipata cu switch-uri albastre outemu, permite un t ...

Descriere


Havit KB856L, Negru

 

Tastatura mecanica Havit KB856L va ofera un avantaj datorita numeroaselor simplificari. Confortul de utilizare si viteza de reactie vor permite cu siguranta fiecarui jucator sa joace si mai bine. Designul minimalist si apropierea de taste ofera confort maxim. In plus, iluminarea de fundal incorporata va permite sa alegeti luminozitatea si culoarea pentru a crea o tastatura personalizata, adaptata preferintelor jucatorului. Echipata cu switch-uri albastre outemu, permite un timp de raspuns chiar mai rapid prin detectarea momentului de functionare de la tastatura. In combinatie cu reflexele jucatorului, acesta permite un joc si mai eficient. In functie de preferinte, tastatura poate fi utilizata individual sau cu suport de incheietura mainii. Un element suplimentar creste stabilitatea pozitiei mainii si provoaca mai putina oboseala, de asemenea, puteti scoate suportul foarte usor in doar cateva secunde.

 

Caracteristici:

 

  • Mecanica
  • RGB
  • Interfata: USB
  • Dimensiuni: 433 x 124,5 x 35 mm
  • Lungime cablu: 1.5 m
  • Compatibilitate: Windows XP / Vista / Windows 7/8/10 / Linux / Mac
  • Durata de viata: 50,000,000 apasari
  • Voltaj: 5V

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Havit KB856L, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Havit KB856L, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.