Hart GEACA REVERSIBILA SIGNUS

562.60 lei (1 magazin)
Pixelul forestier camo ajută ascunderea vânătorilor pentru a se apropia în tăcere de obiectivele lor. Partea reversibilă cu modelul camo de tip ""blazon pixel"" îmbunătățește securitatea cu vizibilitate ridicată. Jachetă funcțională cu 3 straturi, cu membrană silențioasă și membrană laminată, rezistentă la apă / vânt. Construcție din 4 buzunare pe fiecare parte: 2 buzunare radio cu buzunar cu buzunare cu fermoar și 2 buzunare cu fermoar de fund. ...

Descriere


Hart GEACA REVERSIBILA SIGNUS

Pixelul forestier camo ajută ascunderea vânătorilor pentru a se apropia în tăcere de obiectivele lor. Partea reversibilă cu modelul camo de tip ""blazon pixel"" îmbunătățește securitatea cu vizibilitate ridicată. Jachetă funcțională cu 3 straturi, cu membrană silențioasă și membrană laminată, rezistentă la apă / vânt. Construcție din 4 buzunare pe fiecare parte: 2 buzunare radio cu buzunar cu buzunare cu fermoar și 2 buzunare cu fermoar de fund.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hart GEACA REVERSIBILA SIGNUS de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hart GEACA REVERSIBILA SIGNUS sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.