Hanse Home Celebration Cordelia, 160 x 230 cm, roșu

Au fost vremuri când covorul îndeplinea un singur rol, și anume acela de a izola podeaua. Între timp, lucrurile s-au schimbat: într-o încăpere spațioasă, el risipește monotonia sau preschimbă încăperile austere în spații unde toată familia se va întâlni cu plăcere seară de seară. Colecția Celebration de la Hanse Home este perfectă pentru dormitor, camera de zi și sufragerie. Covoarele din această colecție sunt foar ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Hanse Home Celebration Cordelia, 160 x 230 cm, roșu

Au fost vremuri când covorul îndeplinea un singur rol, și anume acela de a izola podeaua. Între timp, lucrurile s-au schimbat: într-o încăpere spațioasă, el risipește monotonia sau preschimbă încăperile austere în spații unde toată familia se va întâlni cu plăcere seară de seară. Colecția Celebration de la Hanse Home este perfectă pentru dormitor, camera de zi și sufragerie. Covoarele din această colecție sunt foarte durabile și ușor de întreținut datorită fibrelor de polipropilenă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hanse Home Celebration Cordelia, 160 x 230 cm, roșu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hanse Home Celebration Cordelia, 160 x 230 cm, roșu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.