Hanse Home Adventures Lama Monty, 120 x 170 cm

219.00 lei (1 magazin)
Un covor pentru copii ar trebui să fie nu doar frumos la vedere, ci mai ales practic. Hanse Home este conștient de acest lucru și le oferă micuților tăi piesele din colecția Adventures. Pe lângă designul său drăguț, acest covor se mândrește cu durabilitate ridicată, întreținere ușoară și, nu în ultimul rând, cu elasticitatea fibrelor de polipropilenă. ...

Descriere


Hanse Home Adventures Lama Monty, 120 x 170 cm

Un covor pentru copii ar trebui să fie nu doar frumos la vedere, ci mai ales practic. Hanse Home este conștient de acest lucru și le oferă micuților tăi piesele din colecția Adventures. Pe lângă designul său drăguț, acest covor se mândrește cu durabilitate ridicată, întreținere ușoară și, nu în ultimul rând, cu elasticitatea fibrelor de polipropilenă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hanse Home Adventures Lama Monty, 120 x 170 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hanse Home Adventures Lama Monty, 120 x 170 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.