Hansa OTP6233IH

Hansa OTP6233IH
oferte de la
258.99 lei

(6 magazine)
Descriere Hota telescopica Hansa OTP6233IH, 270 mc/h, 1 motor de la Hansa   LED iluminare Sistemul de iluminare cu LED-uri cu unghi larg optimizeaza aspectul estetic al aparatului si contribuie la crearea unui ambient deosebit in bucatarie. De asemenea, LED-urile au un consum de energie semnificativ mai redus comparativ cu sistemele de iluminare conventionale, asigurand astfel economii financiare. Filtru de carbon: 2 O extragere curata si eficienta a aer ...

Descriere - Hansa OTP6233IH


Descriere Hota telescopica Hansa OTP6233IH, 270 mc/h, 1 motor de la Hansa
 
LED iluminare Sistemul de iluminare cu LED-uri cu unghi larg optimizeaza aspectul estetic al aparatului si contribuie la crearea unui ambient deosebit in bucatarie. De asemenea, LED-urile au un consum de energie semnificativ mai redus comparativ cu sistemele de iluminare conventionale, asigurand astfel economii financiare.
Filtru de carbon: 2 O extragere curata si eficienta a aerului datorita filtrelor de carbune integrate.(filtrul de carbon se achizitioneaza separat)
Numarul treptelor de viteza: 3 Puteti regla puterea hotei in functie de cantitatea de alimente preparate.

 • Detalii
  • Putere de absorbtie (mc/h)
   270
  • Numar de motoare
   1
  • Culoare
   Argintiu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hansa OTP6233IH de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hansa OTP6233IH sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.