Hansa BHIW67323

de la 1 345.91 lei
(3 magazine)
Descriere Plita pe inductie Hansa BHIW67323, 60 cm, 4 arzatoare, alb de la Hansa   Plug&play Este suficient să găsiţi cea mai apropiată priză, să conectaţi aparatul şi să gătiţi. Pentru prima dată, plita cu inducţie nu trebuie conectată la o sursă de alimentare trifazată de 400 V. Aveţi nevoie doar de 230 V, pe care îi găsiţi la orice priză din gospodăriile clasice. Temporiza ...

Descriere


Hansa BHIW67323

Descriere Plita pe inductie Hansa BHIW67323, 60 cm, 4 arzatoare, alb de la Hansa
 
 • Plug&play

  Este suficient să găsiţi cea mai apropiată priză, să conectaţi aparatul şi să gătiţi. Pentru prima dată, plita cu inducţie nu trebuie conectată la o sursă de alimentare trifazată de 400 V. Aveţi nevoie doar de 230 V, pe care îi găsiţi la orice priză din gospodăriile clasice.

 • Temporizator

  Specificaţi durata de funcţionare a plitei. Când durata de timp a expirat, plita dezactivează automat zona de încălzire şi emite un semnal sonor. Acum puteţi utiliza temporizatorul pentru prepararea optimă a ouălor. Cu plitele de la Hansa, un ou fiert moale nu va fi niciodată fiert mai mult decât este necesar. Deţineţi controlul complet asupra duratei de preparare!

 • HeatControl

  Această funcţie vă informează dacă zona este fierbinte după ce aţi îndepărtat vasul de gătit de pe plită. Pentru temperaturi de peste 60 °C, pe afişaj este prezentată litera „H”. La temperaturi cuprinse între 45 °C şi 60 °C, este afişată litera „h”. Sporiţi gradul de siguranţă în bucătărie!

 • Funcţia Booster

  Nu pierdeţi timp în bucătărie, ci bucuraţi-vă de mai multe momente de relaxare! Funcţia Booster vă poate ajuta în acest scop, deoarece aceasta sporeşte puterea de încălzire, permiţându-vă să preparaţi mai rapid felurile de mâncare dorite. Un timp mai scurt de preparare sau prăjire înseamnă mai puţine substanţe nutritive preţioase pierdute în timpul procesului. Rapid şi sănătos!

 • Child Lock

  Plita poate fi activată sau dezactivată accidental cu uşurinţă atunci când atenţia vă este atrasă de diversele activităţi din bucătărie. Mai ales dacă mai sunt şi copii prin preajmă. Pentru a reduce acest risc, plitele Hansa sunt dotate cu un sistem special de blocare. Activaţi sistemul de blocare pentru a beneficia de un control complet. Siguranţă pentru toţi membrii familiei!

 • Preîncălzire rapidă

  Înainte de prăjire sau preparare, este adesea necesar să încălziţi tigaia sau cratiţa. Plitele cu inducţie de la Hansa sunt dotate cu o funcţie de preîncălzire rapidă care încălzeşte într-un timp scurt alimentele, iar apoi adaptează puterea de încălzire la nivelul selectat de dumneavoastră.

 • Menţinere nivel de căldură

  Desigur, vi s-a întâmplat cel puţin o dată să ardeţi mâncarea din cauza setării unei puteri de încălzire prea mari. Tocmai pentru a evita astfel de situaţii, plitele cu inducţie de la Hansa sunt dotate cu funcţia de menţinere a nivelului de căldură. Nu trebuie decât să alegeţi această funcţie, iar temperatura pentru zona de încălzire aleasă va fi setată la 65 °C. Această temperatură este ideală pentru prepararea supelor, de exemplu. Cu această funcţie, preparatele sunt întotdeauna gata pentru a fi servite şi savurate!


 • Detalii
  • Tip Alimentare
   Inductie
  • Numar Arzatoare
   4
  • Culoare
   Alb

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hansa BHIW67323 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hansa BHIW67323 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.