Hansa BHGI650103

de la 473.99 lei (12 magazine)
Plita pe gaz Hansa BHGI650103   BHGI650103   Autoaprindere integrată în buton Gata cu arsurile în zona degetelor în urma încercărilor de aprindere a arzătoarelor utilizând chibrituri sau brichete defecte. Datorită sistemului de autoaprindere integrat în buton, aprinderea arzătoarelor devine extrem de uşoară şi confortabilă. Puteţi face totul cu o singură mână. Apăsaţi şi rotiţi butonul pentru a aprinde arzătorul. Sc ...

Descriere


Hansa BHGI650103

Plita pe gaz Hansa BHGI650103   BHGI650103   Autoaprindere integrată în buton Gata cu arsurile în zona degetelor în urma încercărilor de aprindere a arzătoarelor utilizând chibrituri sau brichete defecte. Datorită sistemului de autoaprindere integrat în buton, aprinderea arzătoarelor devine extrem de uşoară şi confortabilă. Puteţi face totul cu o singură mână. Apăsaţi şi rotiţi butonul pentru a aprinde arzătorul. Scăpaţi de griji şi bucuraţi-vă de confort în bucătărie.   Supapă de siguranţă la stingerea flăcării Stingerea accidentală a flăcării arzătorului ar putea reprezenta un real pericol. Totuşi, acest lucru nu se întâmplă în cazul plitelor cu gaz Hansa care sunt dotate cu o supapă specială care întrerupe alimentarea cu gaz. Siguranţa este pe primul loc!   Adâncime52 cm Greutate netă 8,3 kg Înălţime 4,4 cm Lăţime 59 cm Puterea totală 7,4 kW Tip de comenzi: Butoane Tip de plită: Cu gaz Suprafaţa plitei Inox Lăţime nişă 56 cm Adâncime nişă 49 cm Culoare finisaj plită: Inox Număr de zone de încălzire/arzătoare4 buc.  
Cod producator:BHGI650103

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hansa BHGI650103 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hansa BHGI650103 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.