Hannah Space 2017

Cort pentru 4-6 persoane  Inceputurile companiei Hannah sunt pe atat de interesante pe cat de mult s-a dezvoltat acum. Pornita ca o afacere de familie, cu saci de dormit umpluti cu pene in cada, a ajuns acum sa fie cautata de tot mai multe tari, extrem de apreciata fiind calitatea produselor dovedita prin medalii, diplome, concursuri castigate la nivel mondial, recorduri nedepasite. Colectia Family reprezinta corturi familiale fiabile care vizeaza dormitoare mari si spatii de l ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Hannah Space 2017

Cort pentru 4-6 persoane 
Inceputurile companiei Hannah sunt pe atat de interesante pe cat de mult s-a dezvoltat acum. Pornita ca o afacere de familie, cu saci de dormit umpluti cu pene in cada, a ajuns acum sa fie cautata de tot mai multe tari, extrem de apreciata fiind calitatea produselor dovedita prin medalii, diplome, concursuri castigate la nivel mondial, recorduri nedepasite.

Colectia Family reprezinta corturi familiale fiabile care vizeaza dormitoare mari si spatii de locuit pentru familii si grupuri de prieteni. Acestea sunt potrivite in special pentru sejururi lungi pe camping. Cum ii spune si numele, Space este un cort de camping, spatios, cu doua dormitoare si un vestibul cu doua intrari laterale, 4 guri de aer, 2 fereste in partea superioara, podea detasabila si bete pentru a modifica intrarea ca adapost. Dispune de spatii de depozitare sub forma de buzunare si cuiere din metal.

Capacitate

6 persoane

Informatii generale

Intrari: 2
Tip cort: Family series
Densitate carcasa: 3000
Destinatie: Camping
Dimensiune impachetat: 30x60
Dimensiune interior: 2x(210x160x160)
Dimensiune exterior: 220x480x190
Material bete: Fibra de sticla
Nr. de persoane: 4-6
Diametru (mm): 11/9.5
Sezon: Primavara / Vara

Greutate produs (Kg)

12

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Hannah Space 2017 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Hannah Space 2017 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.