Handy Sfoara de trasat cu creta + rezerva - 30m 11111

37.99 lei
(1 magazin)
Sfoara de trasat este montata într-o carcasa practica si ergonomica din material plastic. Dispozitivul se vinde cu pulbere de rezerva pentru reîncarcare. Lungimea sforii este de 30 de metri. Întinderea se face printr-un mecanism cu roti dintate si este cât se poate de usoara si de sigura. Prevazut cu un mecanism de transmisie pentru o rulare rapida a sforii. Aparatul poate fi re&ic ...

Descriere


Handy Sfoara de trasat cu creta + rezerva - 30m 11111

Sfoara de trasat este montata într-o carcasa practica si ergonomica din material plastic. Dispozitivul se vinde cu pulbere de rezerva pentru reîncarcare.

Lungimea sforii este de 30 de metri. Întinderea se face printr-un mecanism cu roti dintate si este cât se poate de usoara si de sigura.

Prevazut cu un mecanism de transmisie pentru o rulare rapida a sforii. Aparatul poate fi reîncarcat cu pulberea de creta prin simpla deschidere a carcasei.

Domeniu de utilizare: constructii, renovari, lucrari de dulgherie, fixarea bordurilor ornamentale, etc.

    Carcasa din material plastic, de mari dimensiuni

    Cu carlig de agatare

    Cu garnitura de cauciuc pentru o etansare perfecta

    Pulbere rosie

Atentie! Produsul contine dioxid de siliciu, care poate fi toxic în caz de inhalare! Evitati inhalarea! A nu se lasa la îndemâna copiilor!

Lungime sfoara:             30 m

Material carcasa:            Material plastic ABS

Masa:                              133 g

Cantitate praf de creta:  110 g

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Handy Sfoara de trasat cu creta + rezerva - 30m 11111 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Handy Sfoara de trasat cu creta + rezerva - 30m 11111 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.