Handy - Set de accesorii pentru bricolaj - dibluri, cuie, carlige - 266 piese 04283

de la 38.00 lei
(2 magazine)
Fiecare gospodarie are nevoie de produse generale de bricolaj pentru întretinerea locuintei. Acest set contine accesoriile esentiale pentru procesul de montare, inclusiv dibluri, suruburi, cârlige, cuie, ace pentru harta, care se afla în interiorul acestei cutii cu capac transparent.     Solutie pentru cele mai diverse probleme     Caseta de depozitare transparenta     Diferite accesorii de montaj Continutul pachetului: ...

Descriere


Handy - Set de accesorii pentru bricolaj - dibluri, cuie, carlige - 266 piese 04283

Fiecare gospodarie are nevoie de produse generale de bricolaj pentru întretinerea locuintei. Acest set contine accesoriile esentiale pentru procesul de montare, inclusiv dibluri, suruburi, cârlige, cuie, ace pentru harta, care se afla în interiorul acestei cutii cu capac transparent.

    Solutie pentru cele mai diverse probleme

    Caseta de depozitare transparenta

    Diferite accesorii de montaj

Continutul pachetului:   10 buc. - 7/8" cârlige

10 buc. - 1" cui cap rotund

10 buc. - cârlige tablouri

20 buc. - ace pentru harti

25 buc. - dibluri 5 mm

8 buc. - dibluri 8 mm

150 buc. - 1" cuie

8 buc. suruburi autofiletante 5 x 30 mm

25 buc. suruburi autofiletante 3,5 x 25 mm

Materialul casetei:         Material plastic

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Handy - Set de accesorii pentru bricolaj - dibluri, cuie, carlige - 266 piese 04283 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Handy - Set de accesorii pentru bricolaj - dibluri, cuie, carlige - 266 piese 04283 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.