HAMA FULLMOTION Monitor Arm 95827

250.61 lei (1 magazin)
Suportul pentru atasarea monitorului la birouri ajuta la mentinerea ordinii si a principiilor ergonomice la locul de munca. Puteti regla liber pozitia monitorului, iar functia de rotatie 360 ° va permite sa pozitionati ecranul orizontal sau vertical. Sistem Easy-Fix pentru setarea usoara si continua a ecranului Sistemul de fixare ajuta la mentinerea ordinii si ergonomiei la locul de munca Functie de rotatie 360 ° pentru a pozitiona televizorul orizontal sau vert ...

Descriere


HAMA FULLMOTION Monitor Arm 95827

Suportul pentru atasarea monitorului la birouri ajuta la mentinerea ordinii si a principiilor ergonomice la locul de munca. Puteti regla liber pozitia monitorului, iar functia de rotatie 360 ° va permite sa pozitionati ecranul orizontal sau vertical.

  • Sistem Easy-Fix pentru setarea usoara si continua a ecranului
  • Sistemul de fixare ajuta la mentinerea ordinii si ergonomiei la locul de munca
  • Functie de rotatie 360 ° pentru a pozitiona televizorul orizontal sau vertical
  • Balansoare rotative pentru rotatie maxima
  • O bobina de cablu asigura ordinea si degajarea necesara a cablului

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul HAMA FULLMOTION Monitor Arm 95827 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru HAMA FULLMOTION Monitor Arm 95827 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.