GymBeam Ghee Pură 450 ml

35.90 lei
(1 magazin)
Ghee Pură este o grăsime pură din unt și este o alternativă excelentă pentru untul sau uleiul clasic. Este o grăsime din unt concentrat fără apă și proteine din lapte și este potrivită și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. Conține acizi grași omega-3 și omega-9, precum și vitamine și minerale. Ghee Pură este un ingredient versatil în bucătărie, care poate fi folosită pentru gătit, copt, prăjit sau poate fi consumată și direct pe pâine ...

Descriere


GymBeam Ghee Pură 450 ml

Ghee Pură este o grăsime pură din unt și este o alternativă excelentă pentru untul sau uleiul clasic. Este o grăsime din unt concentrat fără apă și proteine din lapte și este potrivită și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. Conține acizi grași omega-3 și omega-9, precum și vitamine și minerale. Ghee Pură este un ingredient versatil în bucătărie, care poate fi folosită pentru gătit, copt, prăjit sau poate fi consumată și direct pe pâine.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GymBeam Ghee Pură 450 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GymBeam Ghee Pură 450 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.