GymBeam Extract de merișor 120 caps.

43.90 lei (1 magazin)
Extractul de merișor este un complex unic, bogat în flavonoide, vitamine și minerale, care contribuie la întărirea sănătății. Aceste fructe reprezintă o armă eficientă împotriva mai multor probleme de sănătate, iar extractul obținut din ele este folosit de foarte multă vreme pentru ameliorarea problemelor tractului urinar sau a celor digestive. Descoperiți proprietățile excepționale ale merișoarelor! ...

Descriere


GymBeam Extract de merișor 120 caps.

Extractul de merișor este un complex unic, bogat în flavonoide, vitamine și minerale, care contribuie la întărirea sănătății. Aceste fructe reprezintă o armă eficientă împotriva mai multor probleme de sănătate, iar extractul obținut din ele este folosit de foarte multă vreme pentru ameliorarea problemelor tractului urinar sau a celor digestive. Descoperiți proprietățile excepționale ale merișoarelor!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GymBeam Extract de merișor 120 caps. de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GymBeam Extract de merișor 120 caps. sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.