GymBeam Beef Jerky 50 g

19.90 lei
(1 magazin)
Carnea uscată Beef Jerky are un gust excepțional și este obținută din 100% carne de vită premium. Aliment de înaltă calitate și cu un termen de valabilitate mare, se caracterizează printr-un conținut ridicat de proteine și un conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați. Grație rețetei tradiționale și a tehnologiei moderne, vă puteți bucura de gustul original al cărnii uscate și să încercați gustul autentic al Vestului Sălbatic. ...

Descriere


GymBeam Beef Jerky 50 g

Carnea uscată Beef Jerky are un gust excepțional și este obținută din 100% carne de vită premium. Aliment de înaltă calitate și cu un termen de valabilitate mare, se caracterizează printr-un conținut ridicat de proteine și un conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați. Grație rețetei tradiționale și a tehnologiei moderne, vă puteți bucura de gustul original al cărnii uscate și să încercați gustul autentic al Vestului Sălbatic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul GymBeam Beef Jerky 50 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru GymBeam Beef Jerky 50 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.